Karo&Lack

Karosszériajavítás
Tanúsított minőség

A járműgyártás élenjáró az új alapanyagok felhasználását és az új gyártási technológiák alkalmazását tekintve. A Mercedes-Benz járművek kiemelkednek ebből a mezőnyből is. A karosszériaépítésben alkalmazott nagyszilárdságú acélok, könnyűfém-ötvözetek, a gyártás során alkalmazott speciális hegesztési, szegecselési, ragasztási technológiák komoly kihívás elé állítják a javítóműhelyeket is.

Az auditált Mercedes-Benz Karo&Lack műhelyek teljeskörűen és naprakészen teljesítik a gyártó, valamint az importőr karosszériajavításra és -fényzésre vonatkozó előírásait. Ez biztosíték arra, hogy a balesetben megsérült jármű a javítást követően minden olyan követelménynek megfelel, amelyet például az értéktartás és a biztonságos közlekedés megkövetel.

A Mercedes-Benz Karo&Lack műhelyekben elvégeztetett karambolos javítások biztosítják, hogy a megsérült, majd szakszerűen helyreállított járműre is igénybe tudják venni a Mobilo szolgáltatások körébe tartozó átrozsdásodás elleni garanciát. Ezt haszongépjárművek esetében (Citan, Vito, Sprinter) akár 12 éves korukig jelent védelmet.

Az auditált Mercedes-Benz Karo&Lack műhelyek szakszerűen elvégzett karosszériajavításról egy tanúsítványt állítanak ki, amely igazolja, hogy a javítást
- a gyártó által előírt javítási technológiák maradéktalan betartásával,
- kizárólag a Mercedes-Benz Hungária Kft. által importált Mercedes-Benz Eredeti Alkatrészek felhasználásával,
- a gyártó által jóváhagyott/javasolt műhelyberendezések alkalmazásával és
- a Daimler AG és a Mercedes-Benz Hungária Kft. által jóváhagyott festékrendszer-szállítók engedélyezett termékeinek és technológiáinak felhasználásával, szakszerűen végezték el.

Nem fordulhat elő, hogy nem megfelelő minőségű alkatrészek, segédanyagok vagy technológiák alkalmazásának következtében egy későbbi ütközés esetén a jármű nem nyújtja ugyanazt a biztonságot a benne űlőknek, amelyet minden Mercedes-Benz járműtől joggal várnak el a benne utazók. Az ütközési erőket a vázszerkezet a tervezők elgondolásai szerint vezeti el, amennyiben szükséges - és csak akkor - a légzsákok működésbe lépnek.

 

Cégünk 2004 óta betartja a Mercedes-Benz legszigorúbb karosszéria és fényezés javítás előírásait, ezáltal a Karo&Lack minősítéssel rendelkezik egyedülállóan a régióban.
A legmodernebb eszközökkel állunk az ügyfeleink rendelkezéseire.
Karo&Lack

Elérhetőségeink

Ujhelyi-Autó Kft
4027 Debrecen, Böszörményi út 66.
Telefon
+36 52 418 266
+36 52 311 945

 

Recepció
recepcio@ujhelyiauto.hu
szervizvezető
bkovacs@ujhelyiauto.hu

Kárügyintézés űrlap

* kötelező mezők

Szervizünkben a legmodernebb technológiával várjuk Önt!