Rólunk

A vállalkozás kulcsembere Ujhelyi István ügyvezető igazgató.

Debrecen egyik legfrekventáltabb részén, 14.000 nm-en fekszik létesítményünk, fő közlekedési utak kereszteződésében a Böszörményi u. 66. sz. alatt. A társaság megalakulása óta nyereségesen működik és folyamatosan növelte árbevételét, illetve bővítette tevékenységét.

Történetünk

Megalakult az Ujhelyi-autó Kft. Toyota gépkocsik kereskedelmére és szervizelésére.

Az Ujhelyi-autó Kft kinőtte eredeti telephelyét és új területet vásárolt Debrecen központi részén, ahol elkezdte működését a Mercedes-Benz márkakereskedés.

A társaság telephelyének egy részét bérbe adta a vele kapcsolt vállalkozásban lévő Ujhelyi-autó II Kft-nek, melyen ez a társaság Mercedes-Benz vezérképviselet által támasztott minden előírásnak megfelelő szalont épített.

 

Megalakult az Ujhelyi-autó Kft. Toyota gépkocsik kereskedelmére és szervizelésére.

Egy új céget alapítottunk, az Ujhelyi-Car Kft-t, hivatalos Opel és Chevrolet márkakereskedés és szervizként.

A cégünk már hivatalos Mitsubishi és Subaru márkakereskedésként és szervizként is tevékenykedik.

Informatikai fejlesztésket végzünk, a kiszolgáló és raktárprogramok megújítása mellett, az új weboldalunk is elkészült.

A vezetőség

Ujhelyi István

ügyvezető, tulajdonos

Ifj. Ujhelyi István

pénzügyi vezető, tulajdonos

Ujhelyi Gergő

műszaki igazgató, tulajdonos

A csapatunk

 

Munkatársak

Börcsök Lajos

Munkafelvevő

Thúrzó Gábor

Gépkocsi értékesítő

Földesi László

Raktáros

Gábor Tamás

Szerviz vezető

Márton Tímea

Garancia Ügyintéző

Papik Viktória

Könyvelés

Homoki Éva

Főkönyvelő

Jakabné Pál Gyöngyi

Gépkocsi értékesítő

Nemes János

Gépkocsi értékesítő

Dudás Attila

Munkafelvevő

Cégünkről

Az Ujhelyi-autó Kft 1991-ben alakult Toyota gépkocsik kereskedelmére és szervizelésére. Tulajdonosai kizárólag magánszemélyek. A társaság megalakulása óta nyereségesen működik és folyamatosan növelte árbevételét, illetve bővítette tevékenységét. A vállalkozás kulcsembere Ujhelyi István ügyvezető igazgató. Szakmai sikerét bizonyítja, hogy a társaság megalakulása óta évről-évre eredményes éveket zárt, illetve növelte árbevételét, nyereségét. 1996 végén létrehoztuk az Ujhelyi-autó II Kft-t, mint hivatalos Mercedes-Benz márkakereskedést.

1997-ben az Ujhelyi-autó Kft kinőtte eredeti telephelyét és új területet vásárolt Debrecen központi részén, ahol elkezdte működését a Mercedes-Benz márkakereskedés. A következő évben megtörtént a Toyota szalon és szerviz felépítése. A társaság telephelyének egy részét bérbe adta a vele kapcsolt vállalkozásban lévő Ujhelyi-autó II Kft-nek, melyen ez a társaság 2001-ben a Mercedes-Benz vezérképviselet által támasztott minden előírásnak megfelelő szalont épített. Így már közel 900 nm-es, elkülönített, az uniós szabványoknak megfelelő bemutatótermekben folyik a Toyota és Mercedes-Benz értékesítése. Mindkét szalonban 9-10 gépkocsi bemutatására elég hely van. Szerves részét képezte az Ujhelyi-autó Kft további fejlesztési terveinek egy tehergépkocsi szerviz és lakatos-fényező műhely felépítése európai színvonalon. Ezekkel a beruházásokkal a telephely meg kívánt felelni mindkét márka szigorú előírásainak, miszerint az ügyfelek teljes körű, egy helyen történő kiszolgálása a cél. Az új létesítménnyel le tudjuk rövidíteni a karambolos autók ügykezelési idejét a helyben történő kárügyintézéssel, javítással. A beruházás 2004. októberében elkészült.

A tehergépkocsi szervizben műszaki vizsgasoron folyik az új és használt gépkocsik, kamionok, különleges járművek vizsgáztatása. A bemutató termek mellett működik a 800 nm-es szerviz, ahol a márkák előírásainak megfelelő szerszámozottság, számítástechnikai berendezésekkel, a legmodernebb technológiával folyik a szervizelés, javítás. Gépkocsi mosót és autókozmetikát üzemeltetünk. A karosszéria és fényező üzem, valamint a tehergépkocsi szerviz 1200 nm-en működik. 200 nm-es raktárban 70.000.000 huf értékű folyamatosan cserélődő alkatrész készlet van.

Az új gépkocsi elengedhetetlen feltétele a használt gépkocsi beszámítás. Ez a tevékenység 2000 nm-en folyik, 21 gépkocsi fedett helyen való tárolásával. 2007 október 25.-én újabb örömteli esemény történt a cég életében. A Hyundai hivatalos márkakereskedője lettünk. Az eladási darabszám, az árbevétel és a nyereség folyamatos növekedése lehetővé tette az optimális gazdálkodást, az állandó bemutató és teszt gépkocsi park fenntartását.

A gépkocsik iránti igény globális csökkenését, valamint a kínálat növekedését, is figyelembe véve új eladási és szerviz technikai korszerűsítést kellett megvalósítani. Az Európai Uniós elvárások szerint Magyarországon is egyre inkább teret hódít a full-services szolgáltatás. Gumiabroncs értékesítéssel is foglalkozunk. A full-services szolgáltatás szerves részeként alakítottuk ki Mercedes-Benz Hyundai és Toyota bemutató termet, s a következő lépcsőfok a már meglévő európai szintű szerviz mellé épített tehergépkocsi szerviz, illetve karosszéria és fényező műhely volt. Az esztétikai minőségjavulás és adott kiváló műszaki paraméterekkel rendelkező gépkocsik mellett magasan kvalifikált kollégákkal próbáljuk megnyerni ügyfeleinket. Felső és középfokú gépjármű műszaki végzettséggel, valamint angol és német nyelvtudással rendelkeznek. A felső vezetés, valamint a pénzügy is felsőfokú végzettségű. A dolgozók megfelelő bérezésének és a munkahelyi légkörnek köszönhető az alacsony fluktuáció. Jelenleg 35 fő dolgozik a telephelyen.

Debrecen egyik legfrekventáltabb részén, 14.000 nm-en fekszik létesítményünk, fő közlekedési utak kereszteződésében a Böszörményi u. 66. sz. alatt. 2009 novembere óta egy új céget alapítottunk, az Ujhelyi-Car Kft-t hivatalos Opel és Chevrolet márkakereskedés és szervizként. Akciókkal, kedvezményekkel várjuk ügyfeleinket. A szigorodó gépkocsi finanszírozás ellenére kedvező hitelt kínálunk gépkocsi vásárlóinknak.

2015. januárja óta a cégünk már hivatalos Mitsubishi és Subaru márkakereskedésként és szervizként is tevékenykedik.

 

iso tanúsítvány