Szerviz

Az Ujhelyi-autó II Kft. korszerű lakatos- és fényező műhelyében, vállalja minden típusú személy- és tehergépkocsi karosszéria javítását. Fényező műhelyünkben a legkorszerűbb, alapanyagok és technológiák alkalmazásával dolgozunk, így az elkészült munkák kiváló minősége mellett a környezetvédelmi előírásoknak is maximálisan eleget tudunk tenni.

A cégünk tehergépkocsi szervize vállalja minden típusú haszongépjármű vizsgára felkészítését és vizsgáztatását. Cégünk kamion szervizeléssel is foglalkozik.

A szerelők az Ujhelyi-autó II Kft.-nél kamion szerelői tanfolyamokra járnak a legjobb kiszolgálás érdekében. Cégünknél biztosítási szakember foglalkozik a kamionok helyszíni biztosítási kárfelmérésével, és természetesen rendelhetőek kamion alkatrészek is.

Az Ön magas színvonalú elvárásainak minden tekintetben megfelelő, korszerű gépjármű és tehergépkocsi szervizzel rendelkezünk, melyben magas szakmai felkészültségű szakembereink végzik a gépkocsik, tehergépkocsik, kamionok szervizelését és javítását.

Korszerű szervizünkben vállaljuk minden típus szervizelését és javítását, mindez a legmodernebb technológiák alkalmazásával történik.

Szervizünkben a legmodernebb technológiával várjuk Önt!