A Hyundai hamarosan bemutatja az új i30 Fastback N-t

 

  • • A Hyundai tovább folytatja harmadik nagyteljesítményű N modelljének fejlesztését
  • • A vállalat Nürburgringen található műszaki központjában zajló prototípus tesztelés magában foglalja a teljesítmény és a tartósság kiértékelését
  • • Az új i30 Fastback N bemutatására az év egy későbbi szakaszában kerül sor


2018. augusztus 1. - A Hyundai a következő, N logót viselő modellje fejlesztésének utolsó szakaszában jár, amely csatlakozni fog a nagy teljesítményű autók sorához: az új i30 Fastback N.


A prototípus tesztelése jelenleg is zajlik, beleértve a széles körű vizsgálatokat Európa különböző típusú útjain. A teszthelyszínek között megtalálható a németországi Nürburgringen található híres Nordschleife pálya is, ahol a Hyundai saját műszaki központtal rendelkezik. A pályán és a régió környező közútjai folyik a teljesítmény és a tartósság kiértékelése, amely hozzájárul az ötajtós i30 N-t és a Veloster N-t követő harmadik N modell elkészítéséhez.

Az idei év elején bemutatott i30 Fastback egy egyedülálló autó - az egyetlen ötajtós kupé a szegmensében -, amely kibővíti a sikeres i30 modellválasztékot. Az új i30 Fastback N ezt az autót egy újabb szintre emeli, az eredeti modell kifinomult formatervének tovább fokozásával és kombinálva azt az ötajtós testvérmodell, az i30 N pulzusnövelő jellemzőivel


Az i30 Fastback N az év későbbi szakaszában történő bemutatójának közeledtével további információk kerülnek majd nyilvánosságra.