Kárügyintézés

Sajnos időnként saját hibánkon kívül is részesei lehetünk egy balesetnek. Ilyen esetekben nélkülözni kell az autót a javítás idejére, és a biztosítók sem biztos, hogy pontosan akarják megtéríteni valós kárunkat. Néha apróságok miatt, hetekig, hónapokig is húzódik a kár rendezése.

Akár apró, akár nagy sérülés érte az autóját, mi tökéletesen megjavítjuk! Nem csak a karosszéria javítását, az autó javítását, az autó fényezését bízhatja ránk, hanem a biztosítói kárügyintézést is, a kárbejelentéstől a kulcsok átadásig! Kifogástalan karosszériajavítás és autófényezés történik nálunk!
Gyári minőségű festékanyag használunk, így később sem fognak eltérni a színek az eredeti karosszéria-elemek és a javítottak között. Húzató padon, gyári méretek alapján dolgozunk, így biztos, hogy nem fog félrehúzni az autó a javítás után. A biztosítási kárügyintézést is ránk bízhatja.

Egyszerűen hozza be hozzánk az autóját, (amennyiben a sérülés ezt lehetővé teszi), és bízza ránk az ügyintézést, tudjuk, hogy mi a teendőnk! Kárügyintéző Centrumunkban vállaljuk a teljes körű biztosítási kárügyintézést minden autótípusra, bármelyik biztosítóval. Centrumunkban gyári méretek alapján a karosszéria munkát, az autófényezést, a futómű műszeres állítását, klíma töltését és javítását is elvégezzük.

Karosszériajavítás után elszámolunk a biztosító társaságokkal, így nem kell kifizetnie a javítási díjat. Megkíméljük a várakozástól, az idegeskedéstől, a sorban állástól. Az autóját kulcsrakészen, tökéletesen helyrehozva veheti át a javítás után! A mérőműszerekkel ellátott húzató padon a gyártó által megadott méreteket állítjuk vissza, így biztos lehet benne, hogy az autójának továbbra is a megszokott, biztonságos úttartása lesz. Az autóján nem fog meglátszani, hogy karambolozott!

Millió szín elérhető az autófényezésben. A fehérből is több száz árnyalat létezik, ezek az idő múlásával is változnak, ahogy egyre több napsugárzás, eső és más festéket öregítő károsodás éri. A festékkeverést számítógépes színkeveréssel végezzük, bármilyen hatású, akril, metál, gyöngyház, festékre legyen szükség. A fényezőfülkében zárt rendszerben, környezetkímélő módon, vizes bázisú autófestékekkel dolgozunk. Az autó polírozásához is különleges technológiát alkalmazunk.

 

Cégünk 2004 óta betartja a Mercedes-Benz legszigorúbb karosszéria és fényezés javítás előírásait, ezáltal a Karo&Lack minősítéssel rendelkezik egyedülállóan a régióban. A legmodernebb eszközökkel állunk az ügyfeleink rendelkezéseire.

Elérhetőségeink

Ujhelyi-Autó Kft
4027 Debrecen, Böszörményi út 66.
Telefon
+36 52 418 266
+36 52 311 945

 

Recepció
recepcio@ujhelyiauto.hu
szervizvezető
ujhelyi.gergo@ujhelyiauto.hu

Kárügyintézés űrlap

* kötelező mezők

Szervizünkben a legmodernebb technológiával várjuk Önt!