Mitsubishi - új Eclipse Cross


DESIGN
Merész vonalak. Kiszélesedő sárvédők. Mélyen formázott ék alak. Akár egy atléta, aki éppen elrugaszkodik a rajtvonalról. Az ECLIPSE CROSS elsuhan a járókelők előtt, akik ámultan figyelik a meredeken ívelő hátsó ablakát és egyedi stílusát. Megérkezett a Mitsubishi Coupé-SUV modellje, az Eclipse Cross.

KÉNYELEM
Az Eclipse Cross a belterében tökéletesen megtestesíti a SUV-okra jellemző erényeket - a magas ülési pozícióval biztosított jó kilátást, a sok helyet és a variálhatóságot. Mindemellett számos kényelmi és hasznos funkcióval, kifogástalan csatlakozási lehetőségekkel és intuitív kezelő rendszerrel is rendelkezik. A vezetés öröme ráragad mindenkire a tágas, minőségi anyagokkal és művészi kivitelezéssel készített, kápráztató utastérben. A kényelmes,ergonomikus üléseknek és a méretes lábtérnek köszönhetően mindenki kipihentnek érezheti magát még a leghosszabb utazáson is.

BIZTONSÁG
Az új ECLIPSE CROSS fejlett vezetést támogató rendszereivel még biztonságosabban és még magabiztosabban autózhat, akár autópályán közlekedik, akár egy kanyargós hegyi úton halad, vagy éppen egy parkolóból szeretne kiállni.


TECHNOLÓGIA
A finomhangolt felfüggesztésnek, a pontosan reagáló kormányzásnak, illetve a ponthegesztéssel, szerkezeti ragasztókkal és a motor felett toronymerevítővel megerősített karosszéria páratlan szilárdságának köszönhetően az ECLIPSE CROSS pontosan oda megy, ahová Ön akarja - csalhatatlanul, precízen. Ugyanakkor minden utas élvezi a rendkívül kényelmes utazást, bármilyen terepviszonyok között is vezet az út.

További információkat a weboldalunkon találhat, illetve várjuk személyesen a szalonunkban.