Ajándékozz mosolyt! - Adománygyűjtés a rászorulóknak

Harmadik alkalommal szervezett karácsonyi adománygyűjtést a kecskeméti Mercedes-Benz gyár. Az idei „Ajándékozz mosolyt!” jótékonysági akció keretében a vállalat munkatársai november eleje óta gyűjtötték az ajándékokat nehéz sorsú családok számára.
Az idei évben is mintegy 200 doboznyi ajándék gyűlt össze, amelyet a Kecskeméti Család-és Gyermekjóléti Központ és a kiskunfélegyházi KAPOCS Szociális és Gyermekvédelmi Intézmény juttat el az érintett családok gyermekeinek.
Az ünnepélyes átadáson Christian Wolff ügyvezető igazgató, illetve a gyár igazgatói személyesen adták át az ajándékokat. A gyár kapuja előtt 11 méter magas, 5,6 méter átmérőjű tűzifából összeállított - fenyőfát jelképező - karácsonyi installáció épült fel, amelynek alapanyagát a vállalat rászoruló családoknak ajánlotta fel.
A 200 mázsa tűzifát a Kecskeméti Család-és Gyermekjóléti Központ a Városi Szociális Közalapítvány, valamint a Kunszállási Gyermekekért Alapítvány közreműködésével juttatja el a rászorulók részére a Mercedes-Benz.

mercedes gyűjtés