Hamarosan érkezik az új Eclipse Cross!

 

Izgalmas dizájn

Stílus, ami már az első pillanatban magabiztossággal tölti el Önt, és felébreszti a vezetés iránti vágyát. Mint egy száguldó rövidtávfutó: bármerre jár is, a karosszéria karakteres ék alakja és éles, dinamikus vonalai mágnesként vonzzák a tekinteteket.

 

Emberközpontú technológia

A Smartphone Link Display audiorendszert vezetés közben is könnyedén és magabiztosan kezelheti. Az Érintőpados Vezérlő és a könnyen leolvasható Head Up Display révén minden fontos információhoz azonnal hozzáférhet.

 

Magabiztos autózás

Szuper Összkerékvezérlés (S-AWC) és rendkívül szilárd karosszéria – ezzel az autóval mindig célba ér. Rossz az út, viharos az időjárás, vagy bármi más nehézség hátráltatja? Ezt a fürgén és készségesen reagáló autót mindig magabiztosan uralhatja. Lépjen át a vezetési élmény új dimenziójába, ahol számtalan élmény vár Önre!

 

Az Eclipse Cross elnevezése

Az Eclipse Cross gyönyörű, dinamikus formái ugyanolyan varázslatos érzetet keltenek, mint a teljes napfogyatkozás körül kirajzolódó, gyémántfénnyel csillogó gyűrű. Az új modell mélyvörös fényezése kiragyog a tömegből, ahogyan a Nap tűzkarimája a Hold árnyéka mögül. Az “Eclipse” nevet először egy népszerű kupénk viselte, amit 1989-től gyártottunk az USA-ban, most pedig hozzátettük a “crossover” rövidítéseként szolgáló “Cross” szót is; így született meg a vezetés örömét új magasságokba emelő Eclipse Cross neve.