Subaru Levorg, az új sportkombi

Az új sportkombi a Subaru gyár legmodernebb technológiáit és egy vérbeli Subaru életérzését egyesíti.
A Levorg megtalálta az ideális egyensúlyt egy kombi autó praktikus használhatósága és az izgalom között, amit csak egy legendás felmenőkkel rendelkező Subaru sportautó nyújthat. Stílusos utastere egyedülálló légkört kínál, mindez kiváló minőségű anyagokkal és kényelemmel párosul. A Levorg egy olyan autó, amely tetszik a szemnek, megnyugtatja a tudatot és csábítja az érzékeket.

A SUBARU BOXER motorcsalád legújabb tagja, az 1.6 DIT erőforrás ideális egyensúlyt teremt az alacsony fogyasztás, az élvezetes teljesítmény és a csekély károsanyag-kibocsátás között. A közvetlen üzemanyag-befecskendezés és a kettős megfúvású turbótöltő alkalmazásának köszönhetően a blokk teljesítménye nőtt, üzemanyag-fogyasztása pedig csökkent, holott a motor lökettérfogata kisebb, mint az előző motorgenerációé volt.

A Subarunál mi a TELJES KÖRŰ VÉDELEMBEN hiszünk, valamint abban, hogy az ütközés előtti védelem fontos részeként mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy a balesetek eleve be se következzenek. Ezért alkottuk meg a Subaru élenjáró EyeSight* vezetéstámogató rendszerét, ami második szempárként figyeli az autó előtti útszakaszt; a két sztereó kamera háromdimenziós, színes képeket közvetít, s kiváló képfelismerő funkciója révén az EyeSight majdnem olyan élesen lát, mint az emberi szem. A kamerák képei alapján a rendszer képes precízen meghatározni a formákat, a sebességet és a távolságot, így nem csupán az autókat ismeri fel, hanem a motorokat, a kerékpárokat és a gyalogosokat** is. Ha a berendezés veszélyhelyzetet észlel, figyelmezteti a vezetőt, sőt szükség esetén a fékeket is működésbe hozza. Tökéletesített képességei révén az EyeSight mérsékli a vezető terhelését, és fokozza a Levorg utasainak biztonságérzetét.

A Subaru mindig is nagy hangsúlyt fektetett az autóiban utazók biztonságára, s ez alól a Levorg sem jelent kivételt. A legkiválóbb biztonságért járó díjak elnyeréséhez egészen új tervezési szemléletre van szükség; ez vezetett a Levorg különleges szerkezeti kialakításához is, ami lehetővé teszi, hogy frontális ütközés esetén a SUBARU BOXER erőforrás és a sebességváltó az utasok maximális védelme érdekében leváljon és eltávolodjon az utascellától, ahelyett, hogy benyomódna a kabinba. És ez csupán egy azon megoldások közül, amelyek arra szolgálnak, hogy Ön mindig nyugodtan ülhessen be a Levorg volánja mögé.

Bővebb információ a modell oldalán...